top of page

Tordenfuglen byder 
velKOMmen "i kildefryd"...

tordenfuglen.JPG

Tordenfuglen lander hvert år omkring 1. april på Kulturhuset og flyver atter igen til varmere himmelstrøg i slutningen af september. Ligeså åbent Kildefryd har i sommerhalvåret, ligeså lukket er kurstedet i vinterhalvåret.


Du er fri som fuglen til at lande på den "gren" - som Kildefryd symbolsk er - når din krop og sjæl trænger til at blive fyldt op med nærende vegetarisk mad, hvile, gåtur i skoven, fuglesang, dans (= kraft) og inspiration, hjerteenergi, fællesskab, ild og fryd (= lys).

 

Hvis du tilmelder dig Kildefryd Nyt - så sørger vi for at orientere dig om de forskellige ophold af kortere og længere varighed "i kildefryd" (max. 12 deltagere pr. arrangement), der tilbydes i løbet af sommerperioden. OBS! Kun overnatning udendørs i luksus sheltere (alternativt egne telte). Shuttle bus  tilbydes til og fra Letbanen i Ryomgård - pris 1 krone/km pr. person fra start Jordemodervej 4 = 25 kr.

 

Maden på Kildefryd er vegetarisk/98% økologisk/overvejende plantebaseret, kurstedet er alkoholfrit og praktiserer nultolerance over for euforiserende stoffer af enhver art. Desuden er Kildefryd også absolut fri af alle former for politiske, religiøse eller økonomiske interesser. Ingen former for udlejning af stedet.

På Kildefryd gælder kun en håndfuld små regler:

  1. Bygningerne og de øvrige udendørs fællesarealer er mobilfrie og kun på P-pladsen samt i egne telte er det selvfølgelig i orden at bruge mobiltelefoner/andre elektroniske enheder.

  2. Rygning kun tilladt på P-pladsen i rygeområdet.

  3. Bygningerne er skofrie og så vidt muligt også insektfrie (dørene holdes venligst lukkede).

  4. Håndvask og generel håndhygiejne er obligatorisk i forbindelse med tilberedningen af maden og BBB (Bevidste Bruse Bade) tilstræbes, idet alt varmt vand er opvarmet med grøn el fra værket.

  5. I forbindelse med et ophold "i kildefryd" af kortere og længere varighed gælder altid NUB (Nej Uden Begrundelse). Dette for at sikre den enkeltes frihed til kun at deltage i det som er rigtigt for vedkommende. Ånden på Kildefryd er gennemsyret af frihed, friheden til at "være fri som Tordenfuglen" og friheden til at fravælge aktiviteter/arbejdsopgaver/samvær og andet ved blot at sige NUB.

Kildefryd udøver, praktiserer og tilbyder ikke psykoterapi eller andre former for terapi og den vigtigste "workshop-leder" er naturen. Kildefryd er et fredfyldt kursted med den symbolske funktion at anbringes et tørt stykke brænde i nær kontakt med ild, så antændes dette let. Hjerteenergiens ild brænder sagte på Kildefryd og tilbringer en "hjerteåben sjæl" et ophold "i kildefryd", så kan fryd ske. Hvad mere er der  brug for?

Vi lover dig samtidigt at passe godt på din mail, og såfremt du ikke har deltaget i nogle arrangementer inden for 12 måneder, så vil dine personoplysninger automatisk blive slettet (i henhold til GDPR-reglerne), og du vil ikke modtage flere mails. Ligeledes kan du til enhver tid afmelde flere Kildefryd Nyt, og du kan til enhver tid igen tilmelde dig.

 

Lys, kraft & kærlighed

Kildefryd

(tilbage til tilmelding)

bottom of page